top of page

B O E N D E

I samarbete med First Hotel Statt erbjuder vi prisvärt boende beläget i centrala Söderhamn i samband med Hockey Camp 2023. Detta anrika hotell hittar ni 5 minuter med bil från Helsingehus Hockey Arena. God mat hittar ni i deras nyöppnade restaurang SoCo Restaurang & Bar. I priset ingår även frukost.

Vid frågor kring boende, vänligen kontakta statt.soderhamn@firsthotels.se

Image by Rhema Kallianpur

RUM

ANGE "HOCKEYCAMP" VID BOKNING FÖR ATT TA DEL AV NEDANSTÅENDE ERBJUDANDEN

ECONOMY ENKEL

Våra Economy Enkelrum är ca 10 m² och utrustade med en 90 cm enkelsäng. Rummen har skrivbord, LCD-TV, och gratis WiFi. Badrum med dusch.

PRIS

850KR/NATT

STANDARD DUBBEL

Våra Standard Dubbelrum är 15 m² och utrustade med en 160 cm bred säng. Rummen har trägolv, skrivbord, fåtölj och soffbord. Alla våra standardrum har badrum med dusch och är utrustade med LCD-TV, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe/ te. Möjlighet finns för en spjälsäng. För spjälsäng tillkommer 100 kr som betalas på plats på hotellet.

PRIS
1050KR/NATT

STANDARD TWIN

Våra Standard Twin-rum är 20 m² och utrustade med två 90 cm breda sängar och en extrasäng. Rummen har trägolv, skrivbord, fåtölj och soffbord. Alla våra standardrum har badrum med dusch och är utrustade med LCD-TV, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe/te.

PRIS
1250KR/NATT

STANDARD FAMILJ

Våra familjerum passar perfekt för familjer som besöker Söderhamn. Rummen är 20 m² har 2 x 160 cm breda sängar. Alla våra familjerum har badrum med dusch och är utrustade med 42” TV, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe/te.

PRIS

1450KR/NATT

bottom of page