top of page

B O E N D E

I samarbete med First Hotel Statt erbjuder vi prisvärt boende beläget i centrala Söderhamn. Detta anrika hotell hittar ni 5 minuter med bil från Helsingehus Hockey Arena. God mat hittar ni i deras nyöppnade restaurang SoCo Restaurang & Bar.

Vid frågor kring boende, vänligen kontakta anettetyche@gmail.com

Image by Rhema Kallianpur

RUM

Ange koden "hockeycamp" vid bokning för att ta del av nedanstående erbjudande. 

ECONOMY ENKEL

Våra Economy Enkelrum är ca 10 m² och utrustade med en 90 cm enkelsäng. Rummen har skrivbord, LCD-TV, och gratis WiFi. Badrum med dusch.

PRIS 650kr/natt

STANDARD DUBBEL

Våra Standard Dubbelrum är 15 m² och utrustade med en 160 cm bred säng. Rummen har trägolv, skrivbord, fåtölj och soffbord. Alla våra standardrum har badrum med dusch och är utrustade med LCD-TV, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe/ te. Möjlighet finns för en spjälsäng. För spjälsäng tillkommer 100 kr som betalas på plats på hotellet.

PRIS 850kr/natt

STANDARD TWIN

Våra Standard Twin-rum är 20 m² och utrustade med två 90 cm breda sängar. Rummen har trägolv, skrivbord, fåtölj och soffbord. Alla våra standardrum har badrum med dusch och är utrustade med LCD-TV, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe/te.Möjlighet finns för en extrasäng eller spjälsäng.

PRIS 850kr/natt
Plats för extrasäng - 200kr

STANDARD FAMILJ

Våra familjerum passar perfekt för familjer som besöker Söderhamn. Rummen är 20 m² har 2 x 160 cm breda sängar. Alla våra familjerum har badrum med dusch och är utrustade med 42” TV, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe/te.

PRIS 1250kr/natt

bottom of page