Förening/Idrottslag

Idrotterna utvecklas till att gå allt fortare, så för att hänga med och hålla sig skadefri är det viktigt att förstå vikten av "rätt" träning och vilken utveckling man får över tid med en uppstrukturerad träning där man tänker på helheten. Jag har själv erfarenhet av elitidrott och vill i min träning delge de erfarenheterna och förmedla vad som krävs fysiskt och vilket mindset som behövs för att kunna nå toppen i sin respektive idrott. Jag vill skapa en miljö som är utvecklande för allt från kids till elitidrottare och mitt fokus ligger på att göra träningen kvalitativ, inspirerande och rolig för alla nivåer.

Fysträningen är en väldigt viktig del i dagens idrott så det är viktigt att lägga en bra grund från början. Därför delger jag gärna mina kunskaper med era ungdomstränare och kan fungera som ett bollplank för att träningen ska bli smartare och bättre. På det viset kan vi skapa en bra miljö för utveckling tillsammans.

Är du i din förening intresserad av ett säsongsupplägg, försäsongsupplägg eller behöver hjälp med behandling och rehab av skador. Jag gör upplägg där jag aktivt kör träningspassen men även via träningsprogram, kontakta mig vid intresse så hittar vi ett upplägg som passar erat behov. Jag är flexibel så jag kan ta emot er i träningsstudion men även komma ut och köra pass i eran verksamhet beroende på vad som passar bäst.

  • Medlemskap till studion
  • Fysträning
  • Behandling och rehab
  • Screening

Kontakta vid intresse så hittar vi den bästa lösningen för er!

Kontakta oss

JK Movement AB
Köpmangatan 13, 826 30 Söderhamn

Telefonnummer
070-35 60 682

E-post
info@jkmovement.se