TRÄNING FÖR FÖRETAG

Vårt främsta mål med företagsträning är att sprida träningsglädje och hjälpa dig och ditt företag till en bättre friskvård. Vår filosofi är att friskvård på företag ska vara tillgänglig för alla. Vi skräddarsyr därmed alla våra tjänster efter just era behov och önskemål.

MEDLEMSKAP

Vår toppmoderna anläggning erbjuder en unik upplevelse i en familjär och professionell atmosfär. Här hittar ni de senaste konditions- och styrkemaskiner, stora ytor för funktionell träning, samt en spa avdelning i högsta klass. Vi är en personlig träningsanläggning som värnar om våra medlemmar och hjälper er gärna på plats om ni behöver tips och råd.

SCREENING

Vår screening tjänst riktar sig företag som verkligen vill förändra varje individs hälsa. Här analyserar vi individens kropp, hållning, rörlighet, stabilitet och styrka i de tre olika rörelseplanen. Samt går igenom individens livsstil, så att vi därefter kan jobba på de områden som behövs med hjälp av individanpassade träningsprogram.

GRUPPTRÄNING

Gruppträning är det perfekta valet för att öka gemenskapen på en arbetsplats. Syftet med gruppträningen är främst att öka regelbunden aktivitet på er arbetsplats. Här skräddarsyr vi upplägget helt efter era önskemål och behov.

FÖRELÄSNING & WORKSHOPS

Vi erbjuder olika typer av föreläsningar och workshops inom träning, hälsa och kost och samarbetar även med några av länets mest erfarna föreläsare. Kontakta oss så hittar vi det bästa alternativet för ert företag!

IMG_6207.jpg

FÅ EN BÄTTRE FRISKVÅRD!

Kontakta oss idag så hjälper vi dig och ditt företag mot en bättre friskvård!