Företagsträning

Hälsostudier visar att produktiviteten och stresshanteringen är mycket bättre efter fysisk aktivitet, det betyder att vi mår bättre både fysiskt och psykiskt av att träna. Dock blir vi allt mer stillasittande både i hemmet och på jobbet, vilket leder till fysisk inaktivitet och därav tillkommer problem, i vissa fall stelhet och värk och i andra fall större hälsorisker och även psykisk ohälsa. Därför har du som företagare en chans att inte bara få en friskare och mer välmående personal utan också mer alerta och effektiva arbetare. Hoppar ni på företagsträningen med mig så kommer jag hjälpa er att bli ett friskare företag med kvalitativ träning och samtidigt få en mer sammansvetsad grupp genom att ha grymt kul efter vägen.

Vill ni få ett mer sammansvetsat jobbteam? Då är gruppass bra för att i grupp kunna pusha varandra att göra det lilla extra. Här kan man också sätta upp ett grupp-hälsomål som man i gruppen jobbar mot.

Vill ni kunna erbjuda era anställda att träna individuellt? Då kan jag erbjuda ett medlemskap för erat företaget så de anställda kan komma och träna i studion.

Vill ni göra en friskvårds insats i erat företag och hjälpa era anställda att få en extra skjuts till att ta tag i träningen? Då har jag ett paket som heter företagsboosten för er. Här gör vi ett träningsupplägg under 8-12 veckor som är skräddarsytt för just ditt företags behov och målsättningar,

  • Gruppträning
  • Medlemskap till studion
  • Företagsboosten
  • Behandling
  • Screening

Hör av er till mig så hittar vi ett upplägg som passar för just ditt företag!

Kontakta oss

JK Movement AB
Köpmangatan 13, 826 30 Söderhamn

Telefonnummer
070-35 60 682

E-post
info@jkmovement.se