GRUPPTRÄNING

Gruppträning på JK Movement

JK Movement erbjuder en mängd olika gruppass för varje träningsentusiast. Oavsett om du vill ge järnet, föredrar en mer avslappnad träningsform eller vill träna corestyrka har vi ett pass för just dig. Designa ditt personliga schema genom att välja de träningspass som motsvarar dina behov.

Se aktuella gruppass nedan.

BOX

Boxningsinspirerad träning där vi blandar box, styrka och kondition. Passar alla oavsett tidigare träningsvana.

VI HAR FÖR TILLFÄLLET TAGIT BORT BOXPASSET PGA. COVID-19.

Boxningssession
CROSSFIT

Crossfit är ett styrke- och konditionspass där vi jobbar med den egna kroppsvikten som motstånd och även redskap under hög intensitet. Detta pass är jobbigare än medel men alla jobbar efter sin egen förmåga.

Tunga vikter
CORE & GLUTES

Under detta pass fokuserar vi på att träna upp bålstyrkan och rumpan i olika former av styrkeövningar. Passar alla oavsett tidigare träningsvana.

Bordläggning
HIIT

Högintensiv intervallträning där du ligger på hög puls under hela passet. Passet är en kombination av kondition och styrka och passar alla oavsett tidigare träningsvana.

Träningslektion
POWER

Power är ett styrkepass där du får jobba med styrka och kraftutvecklingar. Detta pass är en genomkörare för hela kroppen och här använder vi oss av en blandning av redskap som. Passar alla oavsett tidigare träningsvana.

gym Workout
3D PERFORMANCE

3D Performance är ett funktionellt och energifyllt pass där vi använder oss av Procedos-mattan som grund, samt andra redskap så som viktskivor, hantlar, bollar.

Passar alla oavsett tidigare träningsvana.

IMG_1120-1.jpg