top of page

SÖDERHAMNS GUIDEN

Har du aldrig besökt kustpärlan Söderhamn tidigare och är osäker på vad som finns att göra här under din vistelse i samband med sommarens hockey events på Helsingehus Hockey Arena, ingen fara! Här hittar du vår stora Söderhamns guide.

Informationen är hämtad från visitsoderhamn.se

RESTAURANGER

Tjej Titta Solnedgång

EVENEMANG

VECKA 30

ONSDAG 27 JULI
PAPA DEE & GOVERNOR ANDY LIVE

PLATS: KANONHOLMEN  TID: 19.00
 


LÖRDAG 30 JULI
FLYGMUSEETS DAG

PLATS: FLYGSTADEN  TID: 10.00-17.00


Listan uppdateras allteftersom..

IMG_6207.jpg

FRI TILLGÅNG
TILL JK MOVEMENT

I samband med sommarens events på Helsingehus Hockey Arena erbjuder vi alla deltagare och familjemedlemmar fri tillgång till vår träningsanläggning. Vår träningsanläggning hittar du i övre plan i Furan Gallerian i centrala Söderhamn.

 

SE & GÖRA I SÖDERHAMN

Nautical Rope

M/S MOA

Njut av en Söderhamns skärgård en fin sommardag på båten M/S Moa som tar dig på en dagstur till Enskärsorn. Här kan ni bada och leka på sandstranden, utforska ön till fots och ta en glass eller lunch på båten.

image.jpeg

RIBCHARTER HÄLSINGLAND

Upplev ett äventyr! En fartfylld båttur med erfarna och utbildade förare i Söderhamns skärgård.

Golfbollar

SÖDERHAMNS GOLFKLUBB

Välkommen att spela golf på Söderhamns golfbana, en skogs- och parkbana med 18 intressanta och spännande hål. Golfbanan är belägen i vacker natur vid kusten och Söderhamns skärgård.

image (1).jpeg

HÄLSINGE RIDUPPLEVELSER

Upplev den starka, smidiga och trygga islandshästen. Äventyr och frihetskänsla i avkopplande natur.

image (2).jpeg

HÄLLMYRA/HÄLLÅSEN FRILUFTSOMRÅDE

Ett fantastiskt friluftsområde för hela familjen! Här finns upp till 1 mil långa elljusspår och miltals med stigar i natursköna miljöer för vandring, löpning och skogscykling.

Glass Blower Shaping Glass

SKÄRSÅ GLASHYTTA

Glasblåsning, utställning och försäljning av det som tillverkas i hyttan. Skärså Glashytta ligger i Skärså fiskeläge efter kusten norr om Söderhamn.

IMG_8559.PNG

VÄRLDSARVSGÅRDEN ERIK-ANDERS

Hälsingegården Erik-Anders är en av de 7 hälsingegårdarna som skrivits in på UNESCO´s världsarvslista. Gården ligger i Asta by i Söderala socken.

image (3).jpeg

F15 FLYGMUSEUM

Upplev och lär dig den intressanta historien om flygplan, krigsflygplan och skolflygplan som har funnits stationerade på F15 sedan 1945!

4655125.jpeg

STENÖ HAVSBAD & CAMPING

Detta är platsen där du aldrig har tråkigt, vi har ett brett utbud för både stora och små. Det finns bastu att hyra, kajak, äventyrsgolf, volleybollbanor, lekplats, cykeluthyrning, padel, ledarledda barnaktiviteter i Stenö Kids Club

Söderhamn - Platsen där hälsingland möter havet

Se 100 sommartips samlade av Visit Söderhamn HÄR.

LOGGA JK MOVEMENT 2021 (1).png
bottom of page