top of page

HOCKEY CAMP 2022 GUIDE

Har du aldrig besökt Söderhamn tidigare och är osäker på vad som finns att göra här under din vistelse i samband med Hockey Camp 2022? Ingen fara! Här hittar du vår stora Söderhamns guide, allt i från boendetips till evenemang. Välkommen till kustpärlan Söderhamn!

B O E N D E

IMG_8561.jpg

FIRST HOTEL STATT

I samarbete med First Hotel Statt erbjuder vi prisvärt boende beläget i centrala Söderhamn. Detta anrika hotell hittar ni 5 minuter med bil från Helsingehus Hockey Arena. God mat hittar ni i deras nyöppnade restaurang SoCo Restaurang & Bar.

IMG_8558.jpg

SYSTRARNA SÖDERSTRÖM

Upplev ett magnifikt boende i historisk miljö med vackra byggnader, resliga körsbärsträd, naturbetesmark, fiskevatten, vandringsleder och närhet till havet med möjlighet till bad, paddling eller skärgårdsturer med båt.

IMG_8563.jpg

PRÄSTGÅRDEN BOUTIQUEHOTELL

Prästgården Boutiquehotell har utsikt över den vackra Ulrika Eleonora-kyrkan och ligger i hjärtat av det historiska kvarteret Söderhamn. Här kan du även njuta av en god drink eller matbit, som under sommarmånaderna även serveras i Prästgårdens vackra trädgård.

IMG_8565.jpg

STENÖ HAVSBAD & CAMPING

Stenö är en naturskön familjecamping med hög service och många aktiviteter. Campingen är belägen på en halvö i Söderhamns vackra skärgård. Här finns bastu att hyra, kajak, padel, äventyrsgolf, volleybollbanor, lekplats, cykeluthyrning, ledarledda barnaktiviteter.

IMG_8559.PNG

HÄLSINGEGÅRD ERIK-ANDERS

Välkommen till ett unikt boende i världsarvsmiljö! Med stor respekt för och kärlek till gårdens och platsens kulturhistoria finns fem rum, alla med sin egen karaktär och charm. På promenadavstånd finns ett naturreservat, Ålsjön som har ett rikt fågelliv och många fina stigar för vandring och cykling. 

IMG_8560.JPG

BEST WESTERN HOTELL

Hotell Best Western Söderhamn är ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Hotellet erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö. Här finns restaurang, inomhuspool, bastu och motionsrum.

Tjej Titta Solnedgång

EVENEMANG

VECKA 30

ONSDAG 27 JULI
PAPA DEE & GOVERNOR ANDY LIVE

PLATS: KANONHOLMEN  TID: 19.00
 


LÖRDAG 30 JULI
FLYGMUSEETS DAG

PLATS: FLYGSTADEN  TID: 10.00-17.00


Listan uppdateras allteftersom..

RESTAURANGER

IMG_6207.jpg

FRI TILLGÅNG
TILL JK MOVEMENT

I samband med Hockey Camp 2022 erbjuder vi alla deltagare och familjemedlemmar fri tillgång till vår träningsanläggning. Vår träningsanläggning hittar du i övre plan i Furan Gallerian i centrala Söderhamn.

 

SE & GÖRA I SÖDERHAMN

Alla bilder och all information kommer från www.visitsoderhamn.se

Nautical Rope

M/S MOA

Njut av en Söderhamns skärgård en fin sommardag på båten M/S Moa som tar dig på en dagstur till Enskärsorn. Här kan ni bada och leka på sandstranden, utforska ön till fots och ta en glass eller lunch på båten.

image.jpeg

RIBCHARTER HÄLSINGLAND

Upplev ett äventyr! En fartfylld båttur med erfarna och utbildade förare i Söderhamns skärgård.

Golfbollar

SÖDERHAMNS GOLFKLUBB

Välkommen att spela golf på Söderhamns golfbana, en skogs- och parkbana med 18 intressanta och spännande hål. Golfbanan är belägen i vacker natur vid kusten och Söderhamns skärgård.

image (1).jpeg

HÄLSINGE RIDUPPLEVELSER

Upplev den starka, smidiga och trygga islandshästen. Äventyr och frihetskänsla i avkopplande natur.

image (2).jpeg

HÄLLMYRA/HÄLLÅSEN FRILUFTSOMRÅDE

Ett fantastiskt friluftsområde för hela familjen! Här finns upp till 1 mil långa elljusspår och miltals med stigar i natursköna miljöer för vandring, löpning och skogscykling.

Glass Blower Shaping Glass

SKÄRSÅ GLASHYTTA

Glasblåsning, utställning och försäljning av det som tillverkas i hyttan. Skärså Glashytta ligger i Skärså fiskeläge efter kusten norr om Söderhamn.

IMG_8559.PNG

VÄRLDSARVSGÅRDEN ERIK-ANDERS

Hälsingegården Erik-Anders är en av de 7 hälsingegårdarna som skrivits in på UNESCO´s världsarvslista. Gården ligger i Asta by i Söderala socken.

image (3).jpeg

F15 FLYGMUSEUM

Upplev och lär dig den intressanta historien om flygplan, krigsflygplan och skolflygplan som har funnits stationerade på F15 sedan 1945!

4655125.jpeg

STENÖ HAVSBAD & CAMPING

Detta är platsen där du aldrig har tråkigt, vi har ett brett utbud för både stora och små. Det finns bastu att hyra, kajak, äventyrsgolf, volleybollbanor, lekplats, cykeluthyrning, padel, ledarledda barnaktiviteter i Stenö Kids Club

Söderhamn - Platsen där hälsingland möter havet

Se 100 sommartips samlade av Visit Söderhamn HÄR.

bottom of page