top of page

JK MOVEMENT I HELSINGEHUS HOCKEY ARENA

Under juli och delar av augusti 2023 kommer vi på JK Movement att driva isen på Helsingehus Hockey Arena i Söderhamn. Vi kommer därmed att öppna upp för nya möjligheter i ishallen sommaren 2023. Läs mer om vad vi har att erbjuda nedan. Sidan uppdateras inom kort.

IMG_1866_edited.jpg

HOCKEY CAMP 19-21 JULI

Välkommen till Hockey Camp i vackra Söderhamn i kustpärlan Hälsingland! Ett hockey camp för dig som är född 2006-2013 och vill utvecklas som hockeyspelare samt få en bra start på säsongen. JK Movements camp erbjuder träningsglädje och högklassiga träningspass tillsammans med rutinerade ledare i form av bland annat Johan Kallio, PT/fystränare & f.d. hockeymålvakt, samt Jonas Klingsell, damtränare i Skellefteå & skills coach.

IMG_1901.JPG

BOKA ISTID

Här har du som förening, företag eller privatperson möjlighet att boka istid under juli och delar av augusti.

All bokning av istid under juli sker via JK Movement. Önskar du boka ishallen under en längre tid ber vi dig att kontakta oss via mejl info@jkmovement.se

IMG_1863.JPG

ISPASS UNDER JULI

ISPASS FÖR UNGDOMMAR & JUNIORER

Under Juli kommer vi att erbjuda 2 ispass i veckan för spelare födda 13-06, deltagarna kommer att delas in i 3 olika åldersgrupper. Ispassen kommer att innehålla träning av skott, klubbteknik, skridskoteknik och spelmoment. 

- Förmiddagspass under Juli - Tisdagar & Torsdagar (Passen och tiderna kommer att gå att kombinera med sommarträningen)

- Grupper födda: 13-11, 10-09 & 08-06

- Ledare: Meddelas inom kort

PRISER

- 250kr/pass.

- 1pass/vecka: 900kr (4st pass)

- 2pass/vecka: 1600kr (8st pass)

(20% rabatt för deltagare i "Hockey camp 2023" eller "Sommarträning för ungdomar" och helt kostnadsfritt för de som deltar på både "Hockey Camp 2023" och "Sommarträning för ungdomar"

ISTIDER & TESTER FRÅN FÖDDA 05

Under juli kommer vi att erbjuda 2st ispass i veckan samt hockeytester på is för att du ska få en bättre förståelse över vad du behöver utveckla. Ispassen kommer varieras mellan pass med fokus på fysisk prestanda för hockey, skills och spelmoment. 

- 2pass/vecka (8st pass)

- Innehållande - Skottträning, skills, spelmoment och isfys. 

- Hockeytester på is - Acceleration, Maxspeed, Riktningsförändringar/Agility, Power/Repeterbarhet och Uthållighet.

PRIS 2 500:-

(50% rabatt för deltagare i "Försäsongsträning för hockeyspelare" och helt kostnadsfritt för dig som bokat ett helt försäsongsupplägg.)

Bokning sker till johankallio@jkmovement.se

IMG_1867.JPG

HOCKEYTESTER PÅ IS

Under detta testtillfälle kommer vi att testa de fysiska kvaliteter som är avgörande i hockeyn, så att du får reda på vad just du behöver förbättra samt hur du förbättrar dessa förmågor. Vi testar:

- Acceleration.

- Maxspeed.

- Riktningsförändringar/Agility.

- Power/Repeterbarhet.

- Uthållighet.

PRIS 2 500:-

Bokning sker till johankallio@jkmovement.se

IMG_1873.JPG

LÄGERPAKET

Under juli och augusti erbjuder vi lag och föreningar skräddarsydda lägerpaket på Helsingehus Hockey Arena. I lägerpaketet ingår bland annat:

- Boende

- Istider

- Fystester alt. grenspecifika istester/fystester.

- Måltider enligt önskemål.

För bokning eller offert, mejla johankallio@jkmovement.se

Har du frågor gällande Helsingehus Hockey Arena under juli och augusti ber vi dig att kontakta Johan Kallio via mejl johankallio@jkmovement.se eller telefon 070-35 60 682

Frågor?

bottom of page