top of page

H O C K  E Y 
C A M P S  2 0 2 4  

För fjärde året i rad anordnar vi på JK Movement hockey camps på Helsingehus Hockeyarena i Söderhamn, Hälsingland. Nytt för iår är att vi även har en camp för endast målvakter. Vi erbjuder camps av högsta kvalitét tillsammans med erfarna coacher med flera års erfarenhet inom branschen. Vi hjälper dig som hockeyspelare att utvecklas både på och utanför isen!

MÅLVAKTSCAMP

5-7 JULI - ÅLDER 2005-2013

5-7 juli 2024 bjuder vi in till sommarens målvaktscamp på Helsingehus Hockey Arena i Söderhamn. Campen fokuserar till 100% på målvakter med coacher som jobbar med den individuella utvecklingen. Campen innehåller ispass, fyspass och teori under tre dagar. 

Coach för campen är Magnus Helin. Magnus är till vardags målvaktstränare i MoDo Hockey och U16 landslaget och har bland annat hjälpt talanger som Linus Ullmark och Emma Söderberg på deras vägar till att bli elitmålvakter.

Magnus har ett gediget cv där han utöver Modo Hockey och Svenska Ishockeyförbundet även har coachat elitmålvakter i Düsseldorfer EG, i DEL, (Tyskland) och Red Bulls Salzburg  (Österrike). 

Han har även har en bakgrund som lärare i idrott och jobbar med ett holistiskt förhållningssätt till coachningen. Han tror starkt på vikten av att utveckla alla aspekter av en elitidrottare – från personlighet och karaktär till fysik, tekniska färdigheter och taktiska struktur.

5-7 JULI 2024

HELSINGEHUS HOCKEY ARENA, SÖDERHAMN

ÅLDER 2005-2013​ 

6 ISPASS - Tekniska och taktiska moment i olika delar av målvaktsspelet.

3 FYSPASS (COACH JOHAN KALLIO) - Målvaktsspecifik fysträning.

FÖRELÄSNING & TEORI - Näring, återhämtning & mental träning.

3 950:-

Lunch, mellanmål & träningströja ingår i priset.

(10% rabatt för spelare i Söderhamns IK)

Tilläggstjänst:

Boende, frukost & middag 750:-

IMG_6632.JPG
IMG_8796.jpg

HOCKEY CAMP MED
DB HOCKEY FACTORY

28-30 JULI - ÅLDER 2009-2014

Välkommen till Hockey Camp på Helsingehus Hockey Arena i Söderhamn, Hälsingland! En camp för dig som är född 2009-2014 och som vill utvecklas som hockeyspelare samt få en bra start på säsongen. JK Movements camp erbjuder isträning som utvecklar det individuella spelet samt fysträning, teori och föreläsning som sprider kunskap och stärker individen. Utöver campens innehåll lägger vi ett stort fokus på gruppdynamiken där alla ska trivas och ha roligt tillsammans!

Coach för campen är Daniel Broberg som driver DB Hockey Factory. Daniel är en utav Sveriges vassaste skillstränare och till vardags jobbar han med allt ifrån ungdomar till NHL-proffs med att utveckla sina tekniska färdigheter. 

Daniel säger såhär om sin filosofi: 

Mina träningar är till 100% individuellt inriktad och fokuserar på att utveckla dina individuella skills och framförallt stärka ditt självförtroende. Basic Skills som utvecklar kontroll, balans och glid blandas med mer avancerade kombimotoriska övningar. Smooth Power är en väldigt viktig hörnsten. Att hitta en grundställning som du litar på är centralt. Att kunna och våga använda dina inner- och ytterskär är en viktig hörnsten. Allt vi gör och siktar mot är att du ska våga agera under matcherna. Att du ska få och skapa ett självförtroende som du kan luta dig mot när utmaningarna blir större.

28-30 JULI 2024

HELSINGEHUS HOCKEY ARENA, SÖDERHAMN

ÅLDER 2009-2014

6 ISPASS - Skills & spel.

3 FYSPASS (COACH JOHAN KALLIO) - Power, speed & mobility.

FÖRELÄSNING & TEORI - Näring, återhämtning & mental träning.

4250:- (50% rabatt för målvakter)

Lunch, mellanmål & träningströja ingår i priset.

​(10% rabatt för spelare i Söderhamns IK)

Tilläggstjänst:

Boende, frukost & middag 750:-

4664681.jpeg

BOENDE

JK Movement har träffat överenskommelse med Funemässens vandrarhem  om boende för deltagare i sommarens hockeyevents på Helsingehus Hockeyarena. Funemässens vandrarhem finns beläget i före detta F15 område, ca 5km från Helsingehus Hockey Arena och är före detta logement, vilket innehåller 6 bäddar i varje rum, ett fåtal 2 bädds rum och dessutom en sovsal för större grupper och lag. Läs mer om Funemässans vandrarhem HÄR.

Adress: Byggnad 61, Flygstaden - 82670 - Söderhamn
I området finns bla. Fotbollsplan, freesbeegolf och sporthall.
Personal från JK Movement kommer att finnas på boendet.

PRIS 750:-

I priset ingår 2 nätter på Funemässens vandrarhem, frukost för 2 dagar och middag för 2 dagar.

LOGGA JK MOVEMENT 2021 (1).png
bottom of page