top of page

H O C K  E Y 
C A M P S  2 0 2 4  

För fjärde året i rad anordnar vi på JK Movement hockey camps på Helsingehus Hockeyarena i Söderhamn, Hälsingland. Nytt för iår är att vi även har en camp för endast målvakter. Vi erbjuder camps av högsta kvalitét tillsammans med erfarna coacher med flera års erfarenhet inom branschen. Vi hjälper dig som hockeyspelare att utvecklas både på och utanför isen!

MÅLVAKTSCAMP MED
MAGNUS HELIN

5-7 JULI - ÅLDER 2005-2013

5-7 juli 2024 bjuder vi in till sommarens målvaktscamp på Helsingehus Hockey Arena i Söderhamn. Campen fokuserar till 100% på målvakter med coacher som jobbar med den individuella utvecklingen. Campen innehåller ispass, fyspass och teori under tre dagar. 

Coach för campen är Magnus Helin. Magnus är till vardags målvaktstränare i MoDo Hockey och U16 landslaget och har bland annat hjälpt talanger som Linus Ullmark och Emma Söderberg på deras vägar till att bli elitmålvakter.

Magnus har ett gediget cv där han utöver Modo Hockey och Svenska Ishockeyförbundet även har coachat elitmålvakter i Düsseldorfer EG, i DEL, (Tyskland) och Red Bulls Salzburg  (Österrike). 

Han har även har en bakgrund som lärare i idrott och jobbar med ett holistiskt förhållningssätt till coachningen. Han tror starkt på vikten av att utveckla alla aspekter av en elitidrottare – från personlighet och karaktär till fysik, tekniska färdigheter och taktiska struktur.

- 5-7 JULI 2024

- HELSINGEHUS HOCKEY ARENA, SÖDERHAMN

- ÅLDER 2005-2013​ 

- 6 ISPASS - Tekniska och taktiska moment i olika delar av målvaktsspelet.

- 3 FYSPASS (COACH JOHAN KALLIO) - Målvaktsspecifik fysträning.

- FÖRELÄSNING & TEORI - Näring, återhämtning & mental träning.

3 950:-

Lunch, mellanmål & träningströja ingår i priset.

(10% rabatt för spelare i Gävleborgs län)

Tilläggstjänst:

Boende, frukost & middag 750:-

IMG_6632.JPG
IMG_6691.heic

SKILLSCAMP MED
MARCUS NORELL

16-18 JULI - ÅLDER FÖDDA UPP TILL 2012

16-18 juli får vi besök av Detroit Red Wings spelarutvecklare Marcus Norell på Helsingehus Hockey Arena i Söderhamn! Marcus är ett välkänt namn inom hockeyn och har arbetat som konsult i Detroit Red Wings sedan 2020, där arbetar han med spelarna i just teknik- och situationsanpassade övningar. 

Skillsträningen tillsammans med Marcus innehåller funktionell teknik som är kopplade till spelsituationer. På isen handlar det om att deltagarna tränar på individuella skills, skridskoteknik, pass- och mottag, klubbteknik och skotteknik.

Citat från Håkan Andersson, Dir. of European Scouting:

”Jag har jobbat som Europascout i 34 år och sett väldigt många olika tränare. Marcus Norells utbildning av spelare håller absolut högsta klass, det är därför vi i Detroit använder honom för våra spelare".

- 16-18 JULI 2024

- HELSINGEHUS HOCKEY ARENA, SÖDERHAMN

- FÖDDA 2005-2012

- 3 ISPASS PER DAG

3  650:- (50% rabatt för målvakter)

Lunch, mellanmål & träningströja ingår i priset.

​(10% rabatt för spelare i Gävleborgs län)

Tilläggstjänst:

Boende, frukost & middag 750:-

HOCKEY CAMP MED
DB HOCKEY FACTORY

28-30 JULI - ÅLDER 2009-2014

Välkommen till Hockey Camp på Helsingehus Hockey Arena i Söderhamn, Hälsingland! En camp för dig som är född 2009-2014 och som vill utvecklas som hockeyspelare samt få en bra start på säsongen. JK Movements camp erbjuder isträning som utvecklar det individuella spelet samt fysträning, teori och föreläsning som sprider kunskap och stärker individen. Utöver campens innehåll lägger vi ett stort fokus på gruppdynamiken där alla ska trivas och ha roligt tillsammans!

Coach för campen är Daniel Broberg som driver DB Hockey Factory. Daniel är en utav Sveriges vassaste skillstränare och till vardags jobbar han med allt ifrån ungdomar till NHL-proffs med att utveckla sina tekniska färdigheter. 

Daniel säger såhär om sin filosofi: 

Mina träningar är till 100% individuellt inriktad och fokuserar på att utveckla dina individuella skills och framförallt stärka ditt självförtroende. Basic Skills som utvecklar kontroll, balans och glid blandas med mer avancerade kombimotoriska övningar. Smooth Power är en väldigt viktig hörnsten. Att hitta en grundställning som du litar på är centralt. Att kunna och våga använda dina inner- och ytterskär är en viktig hörnsten. Allt vi gör och siktar mot är att du ska våga agera under matcherna. Att du ska få och skapa ett självförtroende som du kan luta dig mot när utmaningarna blir större.

- 28-30 JULI 2024

- HELSINGEHUS HOCKEY ARENA, SÖDERHAMN

- ÅLDER 2009-2014

6 ISPASS - Skills & spel.

3 FYSPASS (COACH JOHAN KALLIO) - Power, speed & mobility.

FÖRELÄSNING & TEORI - Näring, återhämtning & mental träning.

4 250:- (50% rabatt för målvakter)

Lunch, mellanmål & träningströja ingår i priset.

​(10% rabatt för spelare i Gävleborgs län)

Tilläggstjänst:

Boende, frukost & middag 750:-

IMG_8796.jpg
Hotellrum

BOENDE FÖR DELTAGARE

K Movement har träffat överenskommelse med First Hotell Statt om boende för deltagare i sommarens hockeyevents på Helsingehus Hockeyarena. First Hotel Statt är ett klassiskt stadshotell som har anor från slutet av 1800-talet och ligger vid det vackra kullerstensbeklädda Rådhustorget. Hotellet är beläget ca 2,4 km från ishallen. Deltagare som bokat boende kommer att bo i 3-4 bäddsrum och personal från JK Movement kommer att vara tillgängliga dygnet runt, samt anordna transport till och från ishallen.

PRIS 750:-

I priset ingår 2 nätter på First Hotell Statt, frukost och middag.

 

BOENDE FÖR FAMILJ

Önskar du boka eget boende eller vill bo tillsammans med övriga familjemedlemmar erbjuder vi prisvärt boende i samarbete med First Hotell Statt.  Som hotellgäst har du fri entré till hotellets nöjesutbud och kan njuta av underhållning i form av jazzkvällar och livekonserter. God mat äter du i närliggande restauranger – Restaurang SoCo och Restaurang Me and McGee’s.

Vid bokning av boende på First Hotell Statt kontakta statt.soderhamn@firsthotels.se eller 0270-73570 och

ange koden “JKMOVEMENT” för att ta del av rabatterade priser.

Enkelrum: 850:-/natt 

Dubbelrum: 1050:-/natt

3-bäddsrum: 1250:-/natt

4-bäddsrum: 1450:-/natt

Alla priser inkl. frukost.

bottom of page