Intervju med Nils Nordh

30.08.2020

- Berätta din bakgrund inom hockeyn och vart du spelar. Min moderklubb är Söderhamns IK men de sista åren i Söderhamn spelade jag i Söderhamn Ljusne J18 och div 2. 2018 flyttade jag till Mora för att gå hockeygymnasium. Nu spelar jag i Moras J20 super elitlag. Förra säsongen fick jag även chansen att spela 4 matcher i u18 landslaget som var riktigt kul!


- Berätta hur försäsongsträningen på JK Movement har varit? Försäsongen på JK Movement har vart väldigt lärorik och sett lite annorlunda ut jämfört med tidigare år! Jag ville bli snabbare och jobba mer på power under sommaren och det kunde Johan hjälpa mig med! 


- Har träningen på JKM varit annorlunda jämnfört med tidigare försäsonger? Och isfåfall på vilket sätt? Säsongerna innan har jag kört efter ett program som jag fått av Mora. Ett program som jag tycker fungerat bra. Men i somras när jag kom i kontakt med JK kändes det rätt att testa något nytt. Det kändes bra redan från början. I år ville jag fokusera mer på att utveckla snabbhet och rörlighet och det kändes som att Johans fys skulle kunna hjälpa mig med det. Det var oxå riktigt kul att få träna i grupp tillsammans med fler hockeyspelare . Vi kunde utmana och pusha varandra lite extra.


- Känner du att du utvecklats av träningen på JKM? Ja , det tycker jag . Jag har tränat hårt hela våren/sommaren. Vi brukar ha tester i Mora lite då och då och jag har hela tiden förbättrat mig i det mesta så det är ju positivt!


- Hur känns det nu när du gått på is jämfört med tidigare, känner du någon skillnad av träningen? De har känns bra och jag känner mig både rörligare och starkare på isen!


Tack och lycka till!