PERSONLIG TRÄNING

Personlig träning på JK Movement

Har du svårt att komma igång med träningen och behöver en extra kick i din träning? Då är pt-träning det perfekta valet för dig.

Vi erbjuder olika typer av pt-träning, se nedan. Tillsammans med vår personliga tränare Johan Kallio kommer du att få coachning, inspiration och hjälp till att nå dina träningsmål. Kontakta oss redan nu och kom ett steg närmare dina träningsmål! 

Friskvårdsbidrag

Nyttja ditt friskvårdsbidrag och investera i din hälsa! Vi på JK Movement är ansluten till Wellnet och e-passi. Detta innebär att du som är anställd hos ett företag som är anslutet till dessa två tjänster enkelt kan nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss. 

Det går även bra att redovisa kvittot från oss för ditt friskvårdsbidrag om din arbetsplats inte är ansluten till någon av dessa tjänster. Vid frågor, kontakta oss på info@jkmovement.se.

 • PT Solo bygger på ett noga utvalt träningsupplägg anpassat för just dig och dina specifika målsättningar. Tillsammans med din coach tar du din träning till nya nivåer!

   

  Pris: 750kr/h 

 • PT Duo är ett perfekt alternativ att köra om du vill komma igång med träningen tillsammans med din partner eller en kompis. Här tar vi fram ett träningsupplägg utefter era gemensamma målsättningar. 

  Pris: 1095kr/h

 • PT Small Group är ett perfekt val för er som vill komma igång som grupp eller har samma träningsmål. Här gör vi ett träningsupplägg utefter önskemål och gruppmålsättning. 

  Priset baseras på gruppens storlek.

Priset per timme blir lägre ju fler timmar du bokar. För mer information om priser eller bokning, vänligen kontakta oss via mejl eller telefon.

Boka en kostnadsfri pt-konsultation!

Vill du veta mer om personlig träning och hur det är att träna med en personlig tränare? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. 

JK MOVEMENT AB

ÖPPETTIDER

Medlemmar

Alla dagar 05-23

Bemannade öppettider

Mån-tors 10-15

FÖLJ OSS

 • Facebook
 • Instagram

©2021 av JK Movement