top of page

SCREENING & TESTER

Vi vill att träningen ska vara anpassad efter dig, dina förutsättningar och målsättningar.  Därför måste du ha genomgått en screening process för att ta del av våra PT tjänster. Genom en screening analyserar vi din kropp, hållning, rörlighet, stabilitet och styrka i tre olika plan. Detta för att se var du befinner dig i dagsläget och för att ta reda på din fysiska status. Kanske vill du prestera bättre i din idrott, bli snabbare eller utveckla dig inom din träning. Screening tillsammans med din livsstil kommer sedan att ligga till grund för hur din individuella träningsplan kommer att se ut tillsammans med din personliga tränare.

Vi använder oss av en screening process framtagen av STAC. Detta är en unik tjänst i Sverige som vi är otroligt stolta och glada över att kunna erbjuda hos oss på JK Movement. Boka screening idag och kom ett steg närmare dina mål! 

IMG_1137_edited_edited.jpg

VI ERBJUDER

SCREENING LIGHT

Har du tidigare genomgått Screening Premium processen rekommenderar vi dig att boka en uppföljning efter ca 6-12 veckor, dvs en Screening Light. Detta för att screena det nya nuläget och skapa nya utvecklade träningsprogram.

- Screening av de tidigare bristande områden. 

- Uppdaterat progressivt träningsprogram.

- Genomgång av övningar ingår i priset.

​Tid: ca 75 min​

SCREENING PREMIUM

Screening Premium riktar sig mot dig som verkligen vill förändra din hälsa och lyckas uppnå dina mål. Här analyserar vi din kropp, hållning, rörlighet, stabilitet och styrka i de tre olika rörelseplanen, så att vi därefter kan jobba på de områden som behövs med hjälp av individanpassade träningsprogram. 

- Analys av din kropp, hållning, rörlighet, stabilitet och styrka.

- Individanpassad programdesign för 6-12 veckor.

- Genomgång av övningar ingår i priset.

Tid: ca 120 min

6276513E-A453-43EB-B8FF-CA761539F122 2.JPG

SCREENING ATHLETE

Screening Athlete riktar sig mot dig som är idrottare och vill maximera dig och din prestation inom din idrott. Här skräddarsyr vi screening processen och testerna efter dig och din idrott. Detta för att få ut så relevanta värden som möjligt för att se din nuvarande fysiska status för din idrott. Därefter designar vi ett upplägg till dig på 6-12 veckor.

- Analys av din kropp, hållning, rörlighet, stabilitet och styrka.

- Tester av styrka, explosivitet, snabbhet och uthållighet baserade på din idrott.

- Individanpassad programdesign för 6-12 veckor.

- Genomgång av övningar ingår i priset.

Tid: ca 150 min

bottom of page