top of page

SKILLSTRÄNING PÅ HELSINGEHUS HOCKEYARENA SOMMAREN 2024

Sommaren 2024 kommer vi på JK Movement att driva Helsingehus Hockey Arena. Precis som sommaren 2023 kommer vi att erbjuda en mängd olika tjänster så som hockey camps, lägerpaket, hockeykarneval m m. Nytt för i år är att vi även erbjuder skillsträningar tillsammans med erfarna skillstränare. 1-3 juli får vi på JK Movement bland annat besök av den erfarne skillstränaren DB Hockey Factory (Daneil Broberg) på Helsingehus Hockey Arena!

Du väjer själv om du vill delta 1,2 eller 3 dagar. Läs mer nedan.

SKILLSTRÄNING MED
DB HOCKEY FACTORY

1-3 JULI 2024

Vi är otroligt glada över att Daniel Broberg (DB Hockey Factory) kommer att driva skillsträningen hos oss på Helsingehus Hockey Arena 1-3 juli 2024! Daniel är en utav Sveriges vassaste skillstränare och till vardags jobbar han med allt ifrån ungdomar till NHL-proffs med att utveckla sina tekniska färdigheter. 

Daniel säger såhär om sin filosofi: 

Mina träningar är till 100% individuellt inriktad och fokuserar på att utveckla dina individuella skills och framförallt stärka ditt självförtroende. 

Basic Skills som utvecklar kontroll, balans och glid blandas med mer avancerade kombimotoriska övningar. Smooth Power är en väldigt viktig hörnsten. 

Att hitta en grundställning som du litar på är centralt. Att kunna och våga använda dina inner- och ytterskär är en viktig hörnsten. Allt vi gör och siktar mot är att du ska våga agera under matcherna. Att du ska få och skapa ett självförtroende som du kan luta dig mot när utmaningarna blir större.

Läs mer om DB Hockey Factory HÄR.

• 1-3 JULI 2024

• HELSINGEHUS HOCKEY ARENA, SÖDERHAMN

• FÖR SPELARE FÖDDA 2005-2011

(50 platser fördelat på 2 grupper)

• 3 ISPASS/DAG

• LUNCH INGÅR

Mellanmål finns att köpa på plats. 

PRIS 1 600 KR/DAG

4 500 KR/3 DAGAR 

Tilläggstjänst:

Boende, frukost och middag 400 kr/natt

I priset ingår frukost, middag och boende för 1 natt. Priset gäller per person.

IMG_8796.jpg
LOGGA JK MOVEMENT 2021 (1).png
bottom of page