Tre kvinnor

HÄLSO- & TRÄNINGSHELG

28-29 MAJ | HÄLSINGEGÅRDEN ERIK-ANDERS

EN TJEJHELG MED FOKUS PÅ HÄLSA & VÄLMÅENDE

Kom bort från vardagsstressen och unna dig själv en helg med fokus på bara dig och ditt välmående. Träningshelgen erbjuder allt från yoga i morgonsolen till löpskolning i vacker natur och tuffa styrkepass.  Utöver träningen bjuder helgen även på god och hälsosam mat samt inspirerande föreläsning. Vackra Erik-Anders gården är en idyll på landet där du får möjlighet att landa in och bara fokusera på dig själv. Så ta med dig din mamma, vännina, syster eller kollega och fyll på med ny energi. Träningshelgen är för alla kvinnor från 15 år och passar alla oavsett tidigare träningsvana.

ps. Varför inte ge bort denna träningshelgen i morsdag present som äger rum 29 maj?

DETTA INGÅR

- Samtliga träningspass och aktiviteter

- Föreläsning

- Workshop om livsstil och näring

- Tanitainvägning (frivilligt)

- Brunch och mellanmål på lördagen samt frukost och mellanmål på söndagen.

PRIS 3 000:-

IMG_8559.PNG

HÄLSINGEGÅRDEN ERIK-ANDERS

Erik-Anders är en av sju hälsingegårdar som skrevs in på Unescos världsarvslista under namnet  "Decorated Farmhouses of Hälsingland" år 2012. Världsarvsgården Erik-Anders ligger efter den slingrande byvägen Asta i Söderala socken och har en herrgårdslik arkitektur. Inne i huset ligger rummen i hela två rader och här finns en pampig festsal på övervåningen med imponerande bredd. Gården visar prov på inredningar från flera epoker, från 1850 - 1950. Erik-Anders har fått sitt namn efter Erik Andersson som lät bygga gården på 1820-talet. Han var bonde och nämdeman i Söderala socken. I dag drivs Erik-Anders privat av familjen Forssell.

I samband med denna träningshelg erbjuder Erik-Anders gården även boende till rabatterat pris. 

Här finns fem rum, alla med sin egen karaktär och charm. För bokning, klicka HÄR. Uppge koden "TJEJHELG" för att ta del av erbjudandet.

VÅRA INSTRUKTÖRER

Skärmavbild 2022-04-21 kl_edited_edited.
Skärmavbild 2022-04-21 kl. 15.19_edited.jpg
_edited_edited.jpg
Skärmavbild 2022-04-21 kl. 15_edited.png
Skärmavbild 2022-04-21 kl. 21_edited.png