TRIVSELREGLER

Öppettider

Medlemmar har tillgång till träningsstudion 05-23 alla dagar. Bemannade tider är mån-fre 10-18, kan dock ändras från dag till dag.

Om träningsstudion är obemannad, vänligen kontakta info@jkmovement.se så återkommer vi så fort vi kan. Medlemskap

Ditt medlemskap är personligt och får ej lånas ut till andra. Vid frysning av medlemskap, vänliga kontakta oss. Det är även förbjudet att ta med sig besökare in i våra lokaler. Har du en vän som vill testa på att träna hos oss erbjuder vi ett "testa på" tillfälle för 100kr. Max 1 gång per person.

Personer från 15 år kan teckna medlemskap med målsmans godkännande.


Städning

Vi på JK Movement har ökad städfrekvens men vi måste alla hjälpas åt att hålla ordning i våra lokaler. Torka alltid av redskap och maskiner efter användning, samt släng skräpet efter dig. 


Brottsliga handlingar

Alla brottsliga handlingar som sker i våra lokaler polisanmäls.

Covid-19

Uppdaterat måndag 16 november 2020

Region Gävleborg gick på måndagen ut med nya restriktioner där de bland annat avråder människor från att vistas i inomhusmiljöer där människor samlas, detta avser bland annat gym. Vi på JK Movement tar detta virus på största allvar och har alltid följt Folkhälsomyndighetens rekommendationer, i och med de nya restriktionerna sätter vi nu in nya åtgärder för att du som medlem ska känna dig trygg hos oss. I dessa tuffa och utmanande tider är DIN hälsa viktigare än någonsin! Tillsammans kan vi hjälpas åt att stoppa smittspridningen.

  • Vi kommer att flytta alla gruppass utomhus och kommer att hålla alla övningar med över 1,5m avstånd. Som rekommenderat.
  • Vi kommer endast att tillåta max 8 personer i vår träningsstudio.
  • Vi kommer från och med nu att hålla våra omklädningsrum stängda och rekommenderar er därför att byta om och duscha hemma.
  • Nu kan du som kör personlig träning själv välja om du vill träna ute eller inne.


DETTA KAN DU GÖRA:

1. Stanna ALLTID hemma om du känner av minsta symptom.

2. Tvätta ALLTID händerna innan och efter träningen.

3. Hosta och nys i armvecket.

4. Håll minst 1,5m avstånd till andra medlemmar och personal.


Åsikter?

Har du några åsikter eller synpunkter som du vill framföra till oss, vänliga maila dessa till info@jkmovement.se . Vi vill ständigt förbättra vår verksamhet och uppskattar alla era åsikter och synpunkter.